Ensaladilla

Temps: 30′             Dificultat: Fàcil          Persones: 2

Ingredients:
3 patates
3 pastanagues
500 grs de mongeta verda plana
1 ou
1 llauna de tonyina
sal

Utensilis:
olla
pelador

Actions:
1) Posem l’olla amb aigua salada a bullir
2) Mentrestant, pelem les patates i les pastanagues i les tallem a quadrets. A les mongetes, un cop rentades, els hi cal tallar les puntes i també tallar a trossos / rectangles
3) Quan l’aigua bulli, tirem totes les verdures i l’ou a la vegada i deixem coure durant uns 20 minuts
4) Escorrem les verdures i les fiquem amb un vol
5) Xafem l’ou dur amb una forquilla i hi afegim la tonyina

cOcUcA - Ensaladilla

cOcUcA – Ensaladilla

cOcUcA eXtra: Es pot menjar amb un bon raig d’oli d’oliva, amb maionesa o amb qualsevol altra salsa que us agradi, fins i tot salsa rosa.

2 responses to “Ensaladilla

  1. A Argentina l’ensaladilla russa és un dels plats típics dels Nadals! no hi ha cap taula que falti com a entrada. El que es fa sense tonyina ni mongetes, em sembla que això és algo molt de casa nostra, no?
    Fuet-i-Mate

Deixa un comentari