Truita de Patates

Temps: 1h             Dificultat: Fàcil          Persones: 4

Ingredients:
3 o 4 patates grans
1 carbassó
1 ceba
1 ou per comensal més un per la truita
oli, sal

Utensilis: Una mandolina, una bona paella i un bol

Accions:
1) Pelem les patates i les posem una mica amb aigua (així perden el midó), desprès les tallem amb el ganivet de dalt a baix en quatre trossos però sense acabar de tallar la patata. Les passem pel tallador de la mandolina, tantes patates com capiguin a la capseta.
2) Fiquem oli a la paella  i quan està calent tirem  les patates, a foc fluix i la paella tapada, així es van fen poc a poc i no es cremen per fora.
3) Mentres les patates es van fent, tallem el carabassó, sense pelar, amb l’ajuda de la mandolina. La quantitat serà entre els 3/4 de capseta i la capseta plena.
4) Afegim el carabassó a la paella.
5) Ratllem la ceba i també l’afegim a la paella.
6) De tant en tant remenem la pealla perquè no es cremi i li afegim la sal. S’ha d’esperar que el carabasó estigui casi transparent i les patates tovetes.
7) Quan està tot cuit li treiem l’excés d’oli o el colem o ho movem tot cap a un costat de la paella per poder treure’l més facilment.
8) Al bol li posem els ous, sal i ho batem tot. Desprès barregem les verdures amb els ous.
9) Ara toca fer la truita. Quan l’oli de la pealla està calent li aboquem la barreja. Barregem una mica per fer que es cogui per dins i ho deixer fer a foc fluix.
10) Girem la truita fins que estigui ben cuita i ja ens la podem menjar!

00109_Sopar lleidata

cOcUcA eXtra: si estem a casa uns bons embotits, pernil, fuet, xoris vermell, pernil dolç, tot presentat en “rulets”, pa amb tomàquet, una llesca del qual ja tindrem al plat abans de començar i coca de recapte.
Si estem a França que millor que un sortit de formatges i una selecció de pates de campanya, el foie i les torradetes toves. En canvi, si ens trobem a l’altra banda del món haurem d’acompanyar-ho amb una picada o esperar que arribi el paquet de casa i llavors si o si anar a comprar una Estrella.
Aquesta és la versió ArGenTinA Catalanitzada
La versió Argentina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s