Empanades de Carn

Temps: 3h             Dificultat: Fàcil          Persones: 4

Ingredients:
36 tapes d’empanada (buscar la recepta per internet). A Argentina les venen ja fetes
1kg de carn
1 pebrot vermell
2-3 cebes grans
1 tomata
3 cebollas de verdeo (cebollí gal·lès)
Olives verdes
1 ou
sal, pebre, comí, pebre vermell i ají molido

Utensilis: olla

Acciones:
1) Tallar la “carne a cuchillo” i la ceba, el pebrot (morrón) i lo blanc de la cebollas de verdeo.
2) Coure els ingredients: Sofregir la ceba i quan trenqui el color afegir-hi el pebrot. Quan estigui tot tovet, posar-hi la carn i sellar-la.
3) Posar a fer l’ou dur.
4) Afegir a l’olla la tomata ratllada, sal i una mica de sucre, tapar-ho.
5) Anar remenant i condimentar-ho amb els pebres, el ají molido, el comí i la sal, al gust.
6) Quan estigui tot cuit, retirar-ho del foc i deixar-ho refredar, fins que estigui tebi-fred.
7) Tallar les olives i lo verd de la cebollas de verdeo. Xafar l’ou amb la forquilla.
8) Afegir-ho a l’olla.
9)  Quan estigui fred toca muntar les empanades. El més important és tancar-les bé, que no quedin obertes perquè així no s’escaparà el suquet.
10) Es poden coure al forn durant uns 30 minuts o es poden fregir. Si es vol també es poden guardar un tupper per al congelador.

Empanades

cOcUcA eXtra: Com es mengen unes bones empanades: S’agafa un tovalló de paper i s’embolica l’empanada, t’assentes a una cadira i t’obres de cames. Quan li pegueu la primera mossegada entendreu perquè t’has d’obrir de cames.

Les empanades es poden fer de tots els farcits que us pugueu imaginar però aquí els més comuns son de carn i pollastre. També es troben de verdures i formatge amb pernil. Cada varietat té una manera diferent de tancar-les, així les pots identificar. Però això ja ho anirem veient en altres post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s