“Zapallitos Rellenos” de tonyina

Temps: 40min             Dificultat: Fàcil          Persones: 4

Ingredients:
8 zapallitos
2 pastanagues
2 cebes
Una llauna de tonyina
Llet i farina
Oli, sal, espècies al gust (pebre, curry)
Pa sec o formatge ratllat

Utensilis: paella i forn

Acciones:

1) Preescalfes el forn.
2) Rentes els zapallitos, els talles per la meitat i els buides amb una cullera.
3) Poses sal a la closca i la gires del revés. Deixes reposar.
4) Ratlles la ceba i la pastanaga i en fas un sofregit.
5) Afegeixes la tonyina, la sal i les espècies.
6) Per unir-ho tot i donar-li una mica més de consistència al plat, pots fer una beixamel.
7) Quan està tot ben lligat, vas omplint les meitats dels zapallitos.
8) Ratlles una mica de pa sec per damunt o formatge.
9) Ho poses al forn uns 10′ fins que la pell estigui toveta.
10) Obres un vinet blanc

Zapallitos Rellenos de tonyina

cOcUcA eXtra: El zapallito és una barreja entre un carabassó i una carabassa.
He de dir que aquesta recepta no és típica d’Argentina, me l’he inventat. La veritat és que és una recepta que accepta moltes variants, també es poden farcir de carn o amb arròs, amb altres tipus verdures, etc. És a dir, és una recepta perfecta per “buidar” la nevera. El que si és característic és el zapallito, de fet molt més utilitzat que el zuquini (carbassó).
També pot formar part de l’aperitiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s