Entrepà de Carxofes

Temps: 30min             Dificultat: Fàcil          Persones: 1

Ingredients:
1 carxofa
1 barra de pa de xapata
2 grans d’all
1 tomàquet per sucar
Oli d’oliva i sal

Utensilis: paella

Accions:
1) Posar oli en una paella i sofregir uns grans d’alls.
2) Quan els alls estiguin daurats, retirar-los i aprofitar l’oli per fregir la carxofa a la qual se li han tret les fulles més dures i la punta i s’ha tallat amb llesquetes fines.
3) Torrar el pa.
4) Sucar-lo de tamàquet i posar-li una rajet d’oli d’oliva.
5) Farcir-lo amb les carxofes.

Entrepà de Carxofes

cOcUcA eXtra: Obrir una bona cervesa freda i bon profit.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s