Coca d’escalivada

Temps: 1.5h             Dificultat: Fàcil          Persones: 4

Ingredients:
2 pebrots vermells
2 albergínies
0,5 ceba
1 pasta brisa o massa quebrada o la podem fer nosaltres
1 llauna de tonyina
oli d’oliva i sal

Utensilis:
forn
paper d’alumini

Actions:
1) Rentar els pebrots les albergínies i secar-los.
2) Un cop el forn estigui calent a 180 graus, ficar les 4 verdures sobre una placa amb un bon raig d’oli d’oliva per damunt i deixar coure 40-45 minuts, donant la volta a la meitat.
3) Les treiem del forn i les emboliquem amb paper d’alumini perquè acabin de coure almenys uns 20 minuts i així també treuen tota l’aigua.
4) Retirar la pell i les llavors i tallar les verdures a tires.
5) Preparar la coca: decorar la pasta (picada amb una forquilla) a tires, una verda, una vermella i tirar-li la mitja ceba tallada a quadrets i la tonyina xafada amb una forquilla. Deixa coure 30-40 minuts, depen el gruix de la pasta/massa.

Coca d'escalivada

cOcUcA eXtra: Enlloc de tonyina se li pot afegir l’ingredient que vulguem, per exemple: anxoves o llangonissa. Es pot servir tèbia o freda. També podem fer l’escalivada a la brasa.

Anuncis

One response to “Coca d’escalivada

  1. Jo quan faig escalivada al forn, em poso oli a les mans i desprès les passo per les verdures, com si les acarrissies. La pell surt perfecta. Una altra opció és fer-les directament sobre la flama dels fogons.
    Tot i que la millor opció és a la barbacoa 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s