Entrepà de llom

Temps: 10′             Dificultat: Fàcil          Persones: 1

Ingredients:
3 talls de llom de porc
1 barra de pa
1 tall de formatge per fondre
1 tomata
oli d’oliva, sal i pebre negre

Utensilis:
paella
microones grill o torradora

Accions:
1) Escalfar una paella amb raig d’oli d’oliva
2) Tallar el pa per fer un entrepà i torrar-lo obert per la part de dins 1 minut al microones grill o a la torradora
3) Coure els 3 talls de llom a la paella, afegir sal i pebre al gust
4) Un cop el pa està torrat: sucar-lo de tomata, ficar-hi el tall de formatge per tal que cubreixi tot el pa i al damunt el llom ja cuit
5) Tornar a torrar-lo 1 minut ara ja l’entrepà tancat perquè s’escalfi el pa per fora

Entrepà de llom - cOcUcA

Entrepà de llom – cOcUcA

cOcUcA eXtra: El secret del pare – abans de tancar-lo (punt 5) tirar un raig d’oli d’oliva per sobre del llom o a l’altre cantó del pa (com a la foto)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s