Quiche Lorraine

Temps: 30′             Dificultat: Fàcil          Persones: 4

Ingredients:
1 pasta brisa o massa quebrada
3-4 ous
200 gr. de cansadala fumada a tires (lardons)
200 gr. de formatge gruyère ratllat
200 ml. de crema de llet espesa / nata especial per cuinar (crème fraîche)
sal i pebre negre

Utensilis:
forn i paella
bol

Actions:
1) Escalfar el form a 210 graus i preparar la pasta amb un motlle gran i rodó (com per fer un pastís)
2) Escalfar la cansalada a una paella per treure l’excés de grassa
3) Batre els ous amb un vol, afegir el formatge, barrejar, la crema, barrejar, la sal i el pebre i barrejar
4) Posar la cansalada al fons de la pasta i despres tirar per damunt la resta i repartir uniformement
5) Posar al forn uns 20-25′

Quiche Lorraine

cOcUcA eXtra: Servir amb una bona amanida. Si no us agrada sentir el gust de la crema fresca amb una cullerada sopera n’hi ha prou.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s