Vitel Toné

Temps: 5h         Dificultat: Fàcil        Persones: 4

Ingredients:
1kg de peceto
maionesa
1 cullerada de mostassa
1 llauna de tonyina
6 anxoves
Alcaparres
Ingredients pel caldo de verdures: pastanaga, ceba, porro, api, etc.
Sal i prebre

Utensilis: olla i turmix (opcional)

Acciones:
1) Treure-li la grassa al peceto.
2) Posar en una cassola l’aigua amb els ingredients per fer el caldo i li afegirem el peceto.
3)Ho deixarem coure una hora com a mínim, fins que la carn estigui tova. Ho sabrem quan al punxar-la, no ofereixi resitencia i no surti sang.
4) Deixar-ho refredar, primer dins de l’olla, desprès ho treurem del caldo.
5) Tallar la peça de carn a rodanxes fines de mig dit, si és possible.
6) Barrejar la maionesa, les cullerades de mostassa, la llauna de tonyina i les anxoves tallades. Si es vol més fi es pot passar pel turmix. Si es vol més líquida, se li afegeix aigua del caldo.
6) Posar en en una safata una capa de salsa, la carn i cobrir-ho amb més salsa.
7) Deixar-ho una hora a la nevera tapat amb un paper film.

Vitel Toné

cOcUcA eXtra: El peceto és un tall de la vaca que correspon a la nalga externa. El Vitel Toné és un dels plats típics del Nadal a Argentina. Es serveix com a entrada i com que és estiu es mengen tot de coses fredes, per exemple també es menjar llengua a la vinagreta i ensaladilla russa. Aquí us deixo un link per si voleu llegir més sobre el Nadal a l’Estiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s