Pizzetes de tonyina

Temps: 20 min          Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
8 llesques de pa de motlle
2 llaunes de toninya
8 cullerades soperes de salsa de tomata
olives, aconsellem verdes rellenes d´anxova
formatge, amb tall o ratllat

Utensilis: forn

Accions:
1) Escalfem el form a 180 graus i al mateix temps hi posem el pa a dins perquè es vagi torrant durant uns 5 minuts.
2) En un plat fons, barregem la tonyina escorreguda, la salsa de tomata i les olives tallades en 3 parts.
3) Traiem les llesques de pa del forn i repartim la barreja per damunt.
4) Les tornem a ficar al forn 5 minuts més.
5) Ara les podem decorar amb el formatge, si és amb tall li podem donar una forma (foto) o si és ratllat li fiquem pel damunt i gratinem 2 minuts més.

IMG_5113

cOcUcA eXtra: També es poden coure al microones-grill. Si enlloc de pa de motlle ho fem amb pa de baguete, llavors tindrem uns paninis!

One response to “Pizzetes de tonyina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s