Llom amb llet

Temps: 15 min          Dificultat: Fàcil        Persones: 4

Ingredients:
2-3 talls de llom de porc per persona
10-12 ametlles crues
llet
farina
all i julivert fresc
oli doliva i sal

Utensilis:
una paella
una caçola de terra (opcional)
morter

Accions:
1) Fiquem una paella al foc amb oli a escalfar.
2) Salem el llom, l’emfarinem i l’anem fregint, al treure’l el  fiquem damunt de paper de cuina perquè escorri l’oli.
3) Fem una picada al morter amb les ametlles, l’all i el julivert, després omplim el morter de llet i ho tirem dins la paella.
4) Quan arranqui el bull i afegim el llom.
5) Ho deixem 3-4 minuts, i ja està llest per servir (si veiem que queda massa sec abans de treure’l del foc podem afegir una mica més de llet).

20140305_212422

cOcUcA eXtra: ho podem acompanyar d’uns xampinyons que si són de pot, els podeu afegir a la paella a la vegada que afegiu el llom. Un altra opció és que quan la salsa arranqui el bull (punt 4) la podeu tirar dins una caçola de terra hi afegiu el llom (i els xampinyons si en voleu) i així ho podeu portar a taula amb la mateixa caçola.

2 responses to “Llom amb llet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s