Bledes amb gambes

Temps: 30 min        Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
Bledes
Gambes pelades
Ceba
oli i sal

Utensilis: Olla i paella

Accions:
1) Rentar les bledes i posar-les a bullir fins que estiguin toves.
2) Preparar un sofregit de ceba picada.
3) Quan la ceba està transparent hi afegim les gambes salades.
4) Escorrem bé les bledes.
5) Quan les gambes estiguin cuites li afegim les bledes i donem un parell de tombs a la paella perquè es barregin bé tots els ingredients.

Bledes amb Gambes

cOcUcA Extra: l’altra versió del plats és substituint les bledes pels espinacs o fins i tot combinar-los. També s’hi pot afegir un all torrat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s