Pollastre al curry per estudiants – “Índia”

Temps: 30 min         Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:

1 pit de pollastre
1 cartró de crema de llet
1 ceba gran
Farina
curry, pebre negre, sal
sèmola de cuscús

Utensilis: paella

Steps:

1) Tallar el pit de pollastre a quadradets i salpimentar-los.
2) Ratllar la ceba i sofregir.
3) Enfarinar el pollastre i afegir-lo a la paella, remenar fins que el tinguem segellat.
4) Agregar-hi la crema de llet i el curry. Anar remenant i afegint curry. La salsa ha de quedar espessa i de color groguent. Rectificar de sal i pebre si és necessari.
5) Posar en un plat la sèmola de cuscús amb una mica d’aigua tèbia perquè s’hidrati. Això serà l’acompanyament del plat.

Pollastre al Curry

cOcUcA eXtra: Si no teniu crema de llet, podeu fer-ho amb llet i farina. També es pot acompanyar amb arròs blanc. Gracies, Laia G., per la recepta i pels bons moments del 4rt-2a

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s