Pastís de tonyina

Temps: 20′             Dificultat: Fàcil          Persones: Aperitiu

Ingredients:
1 llauna de tonyina
1 pot d’olives amb anxoves (unes 12)
1 pot mitjà de pebrot vermell o 1 pebrot natural escalivat
maionesa
tomata fregida (pot ser de pot)
9 llesques de pa de motlle
1 ou dur

Utensilis:
turmix

Accions:
1) Fiquem un ou a bullir per fer un ou dur (tardarà uns bons 10 minuts)
2) Fiquem tots els ingredients en un bol: tonyina, olives, pebrot, 3 cullerades soperes de maionesa i 2 de tomata
3) Ho triturem tot amb el turmix fins que ens quedi una salsa
4) Preparem el pa de motlle: agafem 9 llesques i els hi treiem la cornea (a la foto hi ha la meitat de la presentació, al tallar-les les podem repartir com vulguem a les safates)
5) Muntem el pastís de 3 capes: pa de motlle, salsa, pa de motlle, salsa i pa de motlle i el decorem amb maionesa, tires de pebrot, l’ou dur i olives.

IMG_5423

cOcUcA eXtra: també es pot fer com un braç i menjar-ho com primer plat, llavors el farem amb 5 capes.

One response to “Pastís de tonyina

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s