Arròs amb carreretes i asado

Temps: 30min         Dificultat: Fàcil        Persones: 4

Ingredients:

Les sobres del asado del dia anterior (tira de asado, vacio i chori)
5 tasses de cafè d’arròs
1 ceba gran
1 pebrot vermell
1 pebro verd
1 dent d’all
1 carreretes
verdures pel cado: pastanaga, api i porro
Espècies i condiments: sal, pebre negre, pebre vermell i ají molido.

Utensilis: cassola

Acciones:

1) Posar a fer el caldo de verdures.
2) Posem les carretes en aigua tèbia per hidratar-les.
3) Tallar a quadrets petits la ceba, els pebrots i l’all. Sofregir-ho tot.
4) Quan les verdures estiguin toves li afegim l’arròs i ho remenem una mica.
5) Li afegim les carretes, l’aigua on les teniem.
6)  Li posem l’aigua del caldo bullint, dues tasses d’aigua per una tassa d’arròs.
7) Afegim les espècies i la carn que ens havia sobrat el dia abans.
8) Deixem que es cogui l’aròs uns 18-20 minuts.
9) Anem rectificant d’espècies i si convé, li afegim una mica més de caldo.
10) Apaguem el foc i tapem l’arròs amb un drat, perquè reposi.

Arròs amb carreretes i asado

cOcUcA eXtra: Com podeu veure és una recepta “al resto” i de fusió. És a dir, al resto ja que els ingredients poden variar segons el que tinguem a la nevera i de fusió perquè hem combinat el plat més típic d’Argentina amb les carreretes de Catalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s