Emparguesas

Temps: 3omin         Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:

2 hamburgueses de vedella
4 tapes d’empanada
1 tomàquet
2 fulles d’enciam
formatge

Utensilis: planxa i forn

Acciones:

1) Encenem el forn perquè es vagi preescalfant.
2) Fem les hamburgueses a la planxa.
3) Tallem el tomàquet a rodanxes fines i l’enciam a tires primes.
4) Muntem les emparguesas: Posem damunt d’una tapa d’empanada el formatge, l’hamburguesa, el tomàquet i l’enciam. Tapem amb l’altra tapa i les unim bé.
5) Suquem una safata de forn amb mantega o una mica d’oli i posem les dues emparguesas. Les deixem que es coguin durant uns 10 min, fins que es faci la tapa.

Emparguesas
cOcUcA eXtra: el farcit por ser del que més ens agradi l’hamburguesa, fins i tot i podem posar un ou i que es cogui dins del forn.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s