Salsa Barbacoa per a estudiants-USA

Temps: 20min          Dificultat: Fàcil       

Ingredients:
2 tasses de puré de tomata
1/2 tassa kètxup
2 tasses de Cocacola
1/4 tassa de vinagre
1 ceba
3 dents d’all
timó, sal i pebre.

Utensilis: olleta

Accions:
1) Sofregir la ceba i l’all.
2) Afegir-hi el puré de tomata, el vinagre, la coca-cola i el kètxup. Deixar-ho 5 minuts després que hagi arrancat a bullir.
3) Baixar el foc al mínim i agregar-hi les espècies.
4) Deixar-ho espessir.

Salsa Barbacoa

cOcUcA eXtra: Aquesta salsa es pot utilitzar per acompanyar plats, principalment de carn a la brasa, com costelles de porc però també va molt bé amb aletes de pollastre al forn. També és la base de la pizza barbacoa. Els ingredients de la salsa varien força segons el cuiner, hi ha gent que li posa gengibre, suc de taronja, sucre negre, mostassa, salsa worcester, salsa de soja, tabasco però els que nosaltres utilitzem són els que es pot trobar en qualsevol nevera.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s