Coliflor amb suc de taronja

Temps: 30min         Dificultat: Fàcil      Persones: 4

Ingredients:
1 coliflor
50 gr pernil salat
2 dents d’all
3 taronges
sal, pebre negre, comí

Utensilis: olla i forn.

Acciones:
1) Tallem la coliflor, la netegem i la posem a bullir amb aigua amb sal i un raig de vinagre, per evitar que faci olor, fins que estigui tova.
2) Mentre es preescalfa el forn, exprimim les taronges.
3) Piquem els alls i el pernil salat.
4) Escorrem la coliflor, la posem en una safata de forn, la condimentem, li afegim l’all i el pernil salat i li tirem per damunt el suc de taronja.
5) Ho posem al forn uns 15 minuts a 180°.

Col i Flor amb taronja

cOcUcA eXtra: La coliflor conté vitamina C, que ens ajuda a combatre els refredats i a absorbir el ferro de les dietes, a més a més és molt important en els embarassos. També té vitamines del grup B, que també són vitals tant en l’embaràs com en el temps de lactància. Quant a minerals conté potassi, calci, ferro, magnesi i sofre que tot plegat ajuda al fetge, a combatre l’anèmia, al sistema nerviós i a les articulacions. Podem aprofitar l’aigua de bullir la coliflor per fer una sopar de verdures. En aquesta recepta també li podem afegir una mica de cava.

One response to “Coliflor amb suc de taronja

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s