Albergínies en vinagre

Temps: 1 dia, 30 minuts  i 7 dies de repòs       Dificultat: Fàcil

Ingredients:

1kg d’albergínies (depén del tamany del pot)
4 dents d’all
1 fulla de llorer vinagre d’alcohol, quantitat necessària per cobrir les albergínies a l’olla
oli, quantitat necessària per omplir el pot amb les albergínies
sal, pebre negre en gra, ají molino julivert

Utensilis: colador, olla i pot per guardar

Acciones:
1) La nit abans tallem les albergínies en rodanxes d’un dit de gruix i les posem en un colador amb sal perquè perdin l’amargor i l’aigua.
2) Posem en una olla el vinagre, la fulla de llorer, dues dents d’all aixafades i les albergínies. Deixem que bulli.
3) Preparem la barreja: piquem els alls i el julivert i li afegim una mica d’oli i les espècies.
4) Quan les albergínies estiguin toves, les posem en un colador i els hi passem una mica d’aigua per treure’n l’excés de vinagre.
5) Posem al pot una capa d’albergínies, per damunt espècies i una mica d’oli, una altra capa d’albergínies, espècies i oli. Així fins a tenir el pot ple. Ha de quedar tot cobert d’oli.

Ara ho deixarem reposar 7 dies a la nevera.

Alberginies en Vinagre

cOcUcA Extra: Aquesta és una de les moltes receptes que hi ha de “berenjenas en vinagre”. Tenir un pot a la nevera preparat va molt bé per fer una entrada servint-les damunt d’una torrada de pa o com acompanyament de la carn. A Argentina també les posen dins dels entrepans com el de bondiola (carn de porc).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s