Tomates fregides

Temps: 20-30′             Dificultat: Fàcil

Ingredients:
tomates madures
sal, oli d’oliva, julivert i all

Utensilis:
paella

Accions:
1) Posem una paella al foc amb un bon raig d’oli d’oliva.
2) Rentem les tomates i les tallem per la meitat.
3) A foc fluix / mig, les posem boca avall a la paella, és a dir hem de veure la pell.
4) Els hi donarem la volta un cop hagin deixat una mica l’aigua i ja no les girarem més fins que estiguin cuites.
5) A mig coure, les salem i els hi tirem una picada d’all i julivert per damunt. De tant en tant amb una cullera els hi tirem per sobre el suquet de la paella.

IMG_5859

cOcUcA eXtra: només cal acompanyar-les amb bon pa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s