Pescado a la macho – Perú

Temps: 1h          Dificultat: Fàcil       Persones: 2

Ingredients:
1/2 kg de peix blanc (nero, besuc, orada, rap, etc.)
100 gr de cloïsses
100gr llagostins
100g de calamars
100 gr de pop cuit
2 tomates
1 ceba
2 dents d’all
una tassa de cafè de vi blanc
farina
oli d’oliva
julivert, ají molido (pebre de caiena) sal, sucre i pebre.

Utensilis: paella, cassola

Steps:
1) Picarem la ceba i l’all i ho posarem a sofregir a la cassola.
2) Quan la ceba estigui transparent li afegirem les tomates ratllades amb una mica de sucre, per trancar l’acidesa. També li agregarem el vi i les espècies.
3) Quan arranqui el bull li afegirem els marics, per ordre de cocció, primer les cloïsses, després els calamars tallats en anells, els llangostins i per últim el pop a rodanxes. Deixarem que la salsa espessi.
4) Posarem oli a escalfar a la paella i enfarinem el peix, que el fregirem.
5) Servir el peix i per damunt tirar-li la salsa dels mariscos.

Pescado a lo Macho

cOcUcA eXtra: Aquesta és un de les receptes més típiques del Perú. La versió de la foto és Pescado a lo Macho a lo Argentino, com que no teníem ni pop ni cloïsses li vam posar musclos.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s