Rellom de porc blanc

Temps: 1h          Dificultat: Fàcil        Persones: 4

Ingredients:
1 rellom de porc
mantega
xampinyons tallats a làmines
3/4 d’una pastilla d’avecrem
crema de llet
0,3l aigua
oli doliva i sal

Utensilis:
dos paelles

Accions:
1) Tallem el rellom de porc i aplastem els talls lo més plans que puguem.
2) Salem els talls i els anem fregint a la paella.
3) Amb una altra paella posem una mica de mantega i els xampinyons. Tardaran uns 10 minuts a coure.
4) Quan el tall estigui cuit, afegim 0,3l d’aigua amb els 3/4 de la pastilla d’avecrem i hi tirem els xampinyons ja cuits. Deixem coure uns 15-30 minuts fins que s’acabi l’aigua.
5) A l’últim moment, hi tirem la crema de llet i ho deixem que s’ameri. Tardarà uns 5-10 minuts.

IMG_5899cOcUcA eXtra: per servir-ho d’una manera original, es fa pa fregit i es serveix cada tall damunt d’una llesca. Per acompanyar ens agraden molt les galettes” de carabassó i pastanaga.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s