Ceviche Mixto- Perú

Temps: 30min           Dificultat: Fàcil             Persones: 2

Ingredients:
250 gr de peix blanc (lluç)
100gr llagostins
100g de calamars
1 ceba de figueres
3 llimones
1 dent d’all
coriandre
ají molido (pebre de caiena) sal i pebre.

Utensilis: bol

Steps:
1) Congelar el peix i descongelar-lo el dia que el vulguem utilitzar.
2) Tallar els ingredients, les verdures les tallarem en juliana fina i el peix en quadrets.
3) Barrejar-ho tot en un bol.
4) Exprimir el suc de llimona per damunt del peix.
5) Deixar reposar 15 minuts a la nevera.

Ceviche_Perú

cOcUcA eXtra: El ceviche és un dels plats més característics de la gastronomia peruana i consisteix en peix i/o mariscos crus marinats amb llimona. Un dels acompanyaments més comuns és el dels grans de blat de moro bullits. El peix s’ha de congelar per tal de matar el danisaki, un paràsit que es troba als peixos. La ingesta dels ous d’aquest paràsit pot provocar la malaltia del anisakiosi, per això, és important congelar-lo i desprès afegir-hi el suc de la llimona.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s