Hamburgueses_USA

Temps: 3omin         Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:

500gr de carn picada de vedella
1 ceba gran
2 dents d’all
1 pastanaga
espècies i condiments: sal, pebre negre, pebre vermell, comí i ají molido

Utensilis: ratllador, bol i planxa

Steps:

1) Ratllem la ceba i la pastanaga.
2) Piquem els alls.
3) Posem tots els ingredients al bol i ho remenem bé.
4) Fem boles i les aixafem amb la mà o amb l’ajuda d’un plat, per exemple.
5) Posem la planxa al foc i anem posant les hamburgueses que ens volguem menjar.

Hamburgueses

cOcUcA eXtra: Amb aquesta quantitat surten unes 8 hamburgueses. Les que no ens haguem de menjar avui o demà al tupper podem congelar-les crues. El nom d’hamburguesa ve de la ciutat alemana d’Hamburg i és que els marins que viatjaven entre Hamburg i New Jersey a finals del s.XIX explicaven que a la seva terra es feia una preparació de carn picada que els agradava molt i era pràctic de menjar. Així que els americans van adaptar aquesta preparació per vendre’ls-la quan arribessin al nou continent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s