Treure el pinyol de les olives

1) Aixafar les olives amb un ganivet ample fins a fer-les explotar.Treure pinyols oliva

2) Treure el pinyol.Treure pinyols oliva (2)

 

cOcUcA Extra: de varietats d’olives n’hi ha infinitats i més si sumen la manera d’adobar-les. Les olives són el fruit de l’olivera un arbre de clima sec d’origen asiàtic i que en la dieta mediterrània hi té un paper fonamental per ser l’origen de l’oli d’oliva. De fet, Espanya ocupa el primer lloc mundial en la producció i exportació d’olives. Les olives negres són la maduració de les verdes per tant són més greixoses i les verdes són més aconsellables des del punt de vista energètic. Les olives tenen fibra i greix mono insaturat que és favorable per a les persones, ja que és el greix que fa que l’oli d’oliva sigui tan saludable en la dieta. Durant el procés de conservació de les olives aquestes es posen en salmorra, és a dir, es barregen amb sal, aigua i herbes aromàtiques que fa que els atorgui els diferents sabors. Aquesta sal addicionada pot arribar a ser perjudicial per la salut si mengem gran quantitat d’olives per això si no volem que les olives no estiguin tan salades les podem posar una estona amb aigua per tal de què l’oliva sigui més saludable i que no ens quedi tan salat el plat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s