Empanades de pollastre

Temps: 2h             Dificultat: Fàcil          Persones: 4

Ingredients:
24 tapes d’empanada (buscar la recepta per internet). A Argentina les venen ja fetes
2 pits de pollastre
2-3 cebes grans
sal, pebre, pebre vermell i ají molido

Utensilis: olla

Acciones:
1) Tallar a quadrets el pit de pollastre i la ceba. En cru, el volum de ceba ha de doblar el de pollastre.
2) Sofregir la ceba i quan trenqui el color, afegir-hi el pollastre.
3) Anar remenant i condimentar-ho amb els pebres, el ají molido i la sal, al gust. La clau és que el pebre vermell que ha de tenyir el pollastre.
4) Quan estigui tot cuit, retirar-ho del foc i deixar-ho refredar, fins que estigui tebi-fred per tal de muntar les empanades. El més important és tancar-les bé, que no quedin obertes perquè així no s’escaparà el suquet.
5) Es poden coure al forn durant uns 30 minuts o es poden fregir. Si es vol també es poden guardar un tupper al congelador amb la massa crua.

Empanades Pollastre

cOcUcA eXtra: Aquestes empanades són les segones més típiques d’Argetina, les més desitjades són les de carn, que no és el mateix que pollastre. A Argentina mengen “carne, pollo, pescado y verdura”. Els “repulgues” és a dir, els tancaments, són diferents segons el contingut de l’empanada. El de pollastre és com un pessic cap a dalt, mentre que les de carn és un dobleg un damunt de l’altre. Tot un art.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s