Coleslaw_USA

Temps: 10 min (+1h d’espera)            Dificultat: Fàcil          Persones: 2

Ingredients:
1 col blanca petita
3 pastanagues
1 ceba gran
maionesa
mostassa
sal, pebre i sucre

Utensilis:bol

Steps:
1) Tallar la col i la ceba a tires fines, en juliana.
2) Ratllar les pastanagues.
3) Barrejar les verdures amb una cullerada sopera de mostassa i tres de maionesa, la sal, el pebre i una cullerada de postre de sucre. Aquesta proporció la podrem anar variant segons el gust.
5) Ho deixem resposar a la nevara mínim 1h.

Coleslaw

cOcUcA eXtra: aquesta versió d’amanida de col és la més senzilla de totes però desprès té diverses versions amb poma, pinya o col lila. El nom de coleslaw bé de l’holandés koolsla que significa “amanida de col”. Es creu que els anglesos la van introduir als Estats Units però ha sigut des d’aquesta regió on s’ha fet famosa arreu del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s