Pernil amb crema

Temps: 15 min        Dificultat: Fàcil      Persones: 2

Ingredients:
6 talls de pernil dolç
1 llauna de bolets o xampinyons de Paris
1 pot de crema espessa
mantega

Utensilis: 2 paelles

Actions:
1) Fiquem una mica de mantega a les 2 paelles.
2) Pleguem els talls de pernil amb 4.
3) Quan la mantega estigui calenta hi posem el pernil per escalfar-lo.
4) I a l’altra paella hi posem els bolets i quan estiguin daurats li tirem la crema per escalfar-la.
5) Per servir, només cal posar el pernil i tirar-hi la crema amb els bolets per damunt.

IMG_6309 cOcUcA eXtra: a França és un plat molt comú que els nens mengen per sopar: Jambon à la crème.

Anuncis

5 responses to “Pernil amb crema

  1. Noies, als últims dos posts enlloc de posar el títol del plat hi posa un número. Si podeu arregleu-ho. 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s