Beixamel_Itàlia

Temps: 30 min        Dificultat: Mitja

Ingredients:
1 l. de llet
80 gr de mantega
80 gr de farina
½ ceba
1 fulla de llorer
nou moscada
sal i pebre negre

Utensilis: olla i paella

Steps:
1) Fiquem a bullir la ceba i la fulla de llorer trencada, perquè així desprèn més el gust, amb el litre de llet.
2) Quan la llet comenci a bullir, retirem l’olla del foc i la deixem reposar 15 minuts.
3) Amb una paella fem fondre la mantega i afegim la farina. Ho remenem bé, fins que es barregin completament.
4) Després ho retirem del foc i afegim la llet, tota de cop, collant-la per retirar la ceba i el llorer.
5) Ho tornem a posar al foc. Remenem sense parar entre 3-5 minuts fins que s’espesseixi. Al final afegim la sal, el pebre i la nou moscada.

cOcUcA eXtra: el truc és sempre respectar la mateixa quantitat de mantega que de farina. Unes altres maneres de fer la beixamel és com al posts:
Croquetes de pastanaga: accions 6 i 7
Croquetes de peix: acció 3

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s