Albergínia arrebossada

Temps: 30 min        Dificultat: Fàcil      Persones: 4

Ingredients:
1 albergínia gran
1 ou
farina
aigua i sal

Utensilis: 1 bol i 1 paella

Accions:
1) Rentarem l’albergínia
2) La tallarem tota a lamines primes i llargues. I després cada lamina amb 2.
3) Omplirem el bol ple d’aigua i sal i hi posarem l’albergínia durant almenys 5 minuts perquè tregui l’amargor.
4) Després la traurem i l’anirem posant sobre papers absorbents de cuina perquè tregui excés l’aigua i ens sigui més fàcil fregir-la.
5) I ja la podem arrebossar amb només farina i ou i fregir.

IMG_5551cOcUcA eXtra: és un acompanyament ideal tan per carn com per peix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s