Carn amb suquet de pastanaga

Temps: 30 min        Dificultat: Fàcil      Persones: 2

Ingredients:
4 talls de llom de porc
2 pastanagues grans
1 ceba petita
¼ d’una pastilla d’avecrem
oli d’oliva, farina, aigua i sal

Utensilis: 1 paella i minipimer

Accions:
1) Fiquem una mica d’oli a la paella a escalfar.
2) Salem i enfarinem el llom.
3) El mig coguem i després el retirem i reservem.
4) Amb paral·lel, tallem les pastanagues i la ceba a trossos.
5) I un cop hem retirat la carn, a la mateixa paella, li tirem les verdures.
6) Afegim 1 got d’aigua, ¼ d’una pastilla d’avecrem i ho deixem coure uns 5-10 minuts.
7) Quan les verdures estiguin cuites, les triturem amb el minipimer.
8) Per acabar, fiquem a la paella la salsa de verdures al fons i el llom al damunt i ho coguem 5 minuts més tot junt.

20141007_220330

cOcUcA eXtra: per acompanyar si poden afegir uns quants bolets. També es pot fer amb pit de pollastre, com a la foto.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s