Pollastre amb ceba

Temps: 30 min        Dificultat: Fàcil      Persones: 4

Ingredients:
1 kg de pit de pollastre
2 cebes
farina
1 pastilla d’avecrem de pollastre
2 gots d’aigua
1 got de vi blanc
oli d’oliva
pebre negre i sal

Utensilis: 1 paella

Actions:
1) Posem una paella al foc amb un bon raig d’oli d’oliva.
2) Tallem les 2 cebes a rodanxes i després cada rodanxa per la meitat.
3) Les posem a coure a foc mig fins que estiguin dorades.
4) Mentrestant tallem el pit de pollastre a quadrets.
5) El fiquem sobre una fusta o plat gran tot a pla, el salem, empebrem i l’enfarinem generosament. Amb les mans ho barregem bé perquè es reparteixi equitativament.
6) El fiquem a coure amb la ceba i tirem una mica més de farina per damunt. Remenem bé.
7) Quan estigui mig cuit, hi afegim 2 gots d’aigua i un de vi blanc i hi tornem a tirar una mica més de farina per damunt.
8) També hi afegim una pastilla d’avecrem de pollastre.
9) Deixem coure i anem remenant fins que estigui cuit i la salsa s’hagi espessit, almenys 10-15 minuts.
10) Sinó queda prou espès hi afegirem més farina i si queda molt espès doncs afegirem més aigua.

IMG_8125

cOcUcA eXtra: per acompanyar podem fer patates fregides, verdures al wok o arròs basmati.

One response to “Pollastre amb ceba

  1. Fet, tot un èxit! Nosaltres vam triturar la salsa de ceba. I com que no tenia vi blanc, ho vaig probar amb negre i segurament amb cervesa també quedi molt bo.
    És més, pot ser una salsa perfecta per a una pasta curta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s