Empanades de verduretes verdes

Temps: 1h             Dificultat: Fàcil          Persones: 4

Ingredients:
15 tapes d’empanada
2 pebrots verds
1 pastanaga
2 porros
1 carabassó
2 cebes
3 cebollas de verdeo (cebollí gal·lès)
sal, pebre, comí, pebre vermell i ají molido

Utensilis: olla

Acciones:
1) Tallar a quadrets les cebes, el pebrot (morrón), els porros, el carabassó i lo blanc de la cebollas de verdeo.
2)  Coure els ingredients: Sofregir la ceba i quan trenqui el color afegir-hi el pebrot.
3) Ratllar la pastanaga.
4) Afegir a l’olla la pastanaga
5) Anar remenant i condimentar-ho amb els pebres, el ají molido, el comí i la sal, al gust.
6) Quan estigui tot cuit, retirar-ho del foc i deixar-ho refredar, fins que estigui tebi-fred.
7) Afegir-hi lo verd de la cebollas de verdeo.
8) Preescalfem el forn.
9)  Quan estigui fred toca muntar les empanades. El més important és tancar-les bé, que no quedin obertes perquè així no s’escaparà el suquet.
10) Les coguem al forn durant uns 30 minuts. Si es vol també es poden guardar un tupper per al congelador amb la massa sense coure.

Empanada de Verdures Verda

cOcUcA eXtra: Les empanades de verdura més típiques d’Argentina són de bledes i formatge. El farcit pot ser de les verdures que més ens agradin, podem afegir-hi albergínia, bolets, etc. Per lo general, segons el farcit de l’empanda el tancament és diferent. Les empanades més comuns són les de carn i les de pollastre. A Mallorca tenen una recepta semblant, anomenada cocarroi, generalment farcides de verdura però el tancat és més semblant a les empanades de carn argentines.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s