Pasta amb peix

Temps: 30 min     Dificultat: Fàcil      Persones: 2

Ingredients:
espaguetis per a 2 persones
150gr de filets de lluç
50gr de llagostins pelats i cuits
1 ceba
1 pebrot verd petit
1 dent d’all
50gr de tomates cherries
1 pebrot vermell petit
1 copa de vi blanc
pebre blanc, sal, julivert i oli d’oliva

Utensilis: una cassola i una paella.

Accions:
1) Posem a bullir l’aigua per a la pasta en una olla amb sal.
2) Piquem la ceba, la dent d’all i el pebrot verd a quadrets petits. Tallem les cherries més grans per la meitat.
3) Quan l’aigua bulli li posem els espaguetis i tapem l’olla.
4) Posem les verdures, menys les cherries, a la paella amb oli i anem remenant.
5) Tallem a quadrats el peix, el salem i li posem pebre blanc.
6) Quan les verdures estan toves li afegim el peix, els llangostins, part del julivert picat i les cherries i tapem la paella.
7) Passats uns 5minuts, posem una copa de vi blanc i deixem evaporar l’alcohol.
8) Si veiem que falta líquid, li afegim una mica de l’aigua de bullir la pasta.
9) Quan la pasta estigui cuita, l’afegim a la paella i li donem uns quants tombs.
10) Servim als plats amb una mica de julivert per damunt i un raig d’oli d’oliva.

Pasta amb peix

cOcUcA eXtra: Els italians diuen que els comensals han d’esperar la pasta i no al revés, per tant són plats per fer a l’últim moment. Unes olives negres afegides al final, li dóna molt bon sabor. Si no tenim pebre blanc, podem posar-ne de negre. I si no tenim vi blanc, li podem posar mitja llimona exprimida.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s