Ous durs farcits

Temps: 30 min        Dificultat: Fàcil     Persones: 4

Ingredients:
4 ous
tonyina
maionesa
paté

Utensilis: 1 olla

Accions:
1) Fem 4 ous durs: posem una olla amb aigua a bullir i hi fiquem els 4 ous. Quan l’aigua bulli deixem coure els ous 9 minuts.
2) Un cop cuits els pelem i partim amb 2 intentant partir el rovell per la meitat de tal manera que quan el retirem quedi el mateix forat als 2 cantons.
3) Fem el farcit: retirem el rovell de 2 ous, és a dir de 4 meitats, els xafem amb una forquilla i hi afegim una mica de tonyina i maionesa, al gust. Ho barrejem bé. Separadament, fem el mateix amb els altres 2 ous, retirem els rovells, els xafem amb una forquilla, afegim una mica de paté i ho barrejem bé.
4) Omplim els ous: cada preparació la repartim amb 4 i fem 4 boles que les posarem a cada meitat d’ou.
5) Servim: cada meitat d’ou la tallem cuidadosament amb 2. Al final tindrem 8 parts de cada preparació.

IMG_8887

cOcUcA eXtra: per decorar podem posar una mica d’enciam tallat al fons del plat perquè doni una mica de color. A la foto, els 8 trossos de dalt són de paté i els 8 de sota de tonyina.

Una altra versió d’ous farcits és amb carn i beixamel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s