Kartoffelsalat_Alemanya

Temps: 1h30min     Dificultat: Fàcil      Persones: 4

Ingredients:
3 patates
2 ceba
1 cogombre
1 tassa de cafè de vinagre
1 tassa de cafè d’aigua
1 cullerada de sopa de mostassa, sal i oli

Utensilis: bol, olla

Steps:
1) Rentar i posar a bullir les patates fins que estiguin toves (les punxem i cauen soles). Pelar-les i tallar-les a trossos de la mida desitjada.
2) Picar la ceba.
3) Tallar o ratllar el cogombre a rodanxes molt fines.
4) Ho barregem tot en un bol amb la sal, el pebre, la cullerada de mostassa, la tassa d’aigua i la de vinagre.
5) S’ha de deixar reposar mínim 1h a la nevera.
Kartofen Salat

cOcUcA eXtra: La versió que us hem proposat és la més bàsica, típica del sur d’Alemanya i d’Austria, però també s’hi pot afegir bacó i ceba sofregida, això es faria després del punt 3. A la resta d’Alemanya li canvien el vinagre i l’aigua per la maionesa i també hi poden posar poma i ou. Si es té temps és pot fer d’una dia per l’altre ja que els sabors s’han integrat millor, és el mateix que passa amb la Coleslaw.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s