Pastetes

Temps: 30′       Dificultat: Fàcil        Persones: 10 pastetes

Ingredients:
2 tasses farina
½ tassa sucre
125 gr mantega
1 sobre sucre de vanilla
1 ou
100 gr xips de xocolata

Utensilis: 1 bol i forn

Accions:

1) Preescalfar el forn a 180°.
2) Barrejar la farina i la mantega (tallada a quadrats).
3) Barrejar tots els ingredients: l’acció 2, el sucre, l’ou batut i després els xips de xocolata, fins que la massa sigui compacta.
4) Un cop el forn estigui preescalfat, anem fent boles petites, les posem separament sobre la placa del forn, cuberta de paper de cocció, i les aplastem una mica amb la mà.
5) Les coiem entre 12-15 minuts. És millor que estiguin una mica toves perquè al refredar-se s’endureixen.

IMG_9061

cOcUcA eXtra: enlloc de l’acció 4, també podem ficar farina sobre el taullell i estirar la massa plana a sobre amb l’ajuda d’un corró fins a que tingui l’espesor d’1 cm. Després amb un motlle per pastes anem tallant les pastes a la forma desitjada. Les podem decorar amb escenalls de xocolata (podem sucar-les de clara d’ou abans per a què s’empeguin bé) o ficar caramel al damunt. I després continuar amb l’acció 5.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s