Puré de fonoll i patata

Temps: 30′       Dificultat: Fàcil        Persones: 4

Ingredients:
5 patates grans
3 fonolls
2 formatgets, com kiri o la vaca que riu
aigua, sal, oli d’oliva i julivert

Utensilis: 1 olla i turmix

Actions:
1) Rentem i pelem les patates senceres.
2) Netegem els fonolls: els hi retirem la part de dalt, els tallem amb 2, retirem l’arrel de dins i els tornem a tallar amb 2 cada part. Si cal retirem la primera fulla de fora. Els rentem.
3) Ho posem amb una olla a bullir amb aigua i una mica de sal.
4) Un cop hagi bullit i les verdures estiguim toves fem el puré: aixafem les patates amb una forquilla i els fonolls amb el turmix.
5) Ho barejem tot amb un bol i hi afegim els 2 formatgets i sal.

IMG_9099

cOcUcA eXtra: per decorar per exemple li tirem un raig d’oli d’oliva i posem una fulla de julivert. Podem afegir les espècies que ens agradin o simplement una mica de pebre, però el fonoll ja perfuma per si sol i canvia el típic gust del puré de patates.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s