Bunyols de cervell de vedella

Temps: 20min                     Dificultat: Fàcil                Persones: 2

Ingredients
2 cervells de vedella
1 ceba mitjana
2 fulles de llorer
sal
farina
1 ou

Utensilis: olla, paella

1) Rentar molt bé els cervells amb aigua.
2) Posar els cervells a bullir en una olla amb la ceba tallada a trossos grans, les fulles de llorer i la sal durant uns 10 minuts.
3) Tallar el cervell en rodanxes.
4) Enfarinar-los i passar-los per l’ou batut.
5) Posar oli en una paella i quan estigui calent, fregir els bunyols, uns 2 minuts.

Cervell de vedella

cOcUcA eXtra: menjar menuts pot resultar estrany si no ho has provat desde petit però he de reconèixer que tot i no haver menjat mai cervell, el vaig trobar molt bo i el fet d’estar en bunyol, si no et diuen el que és, t’ho menges tan tranquil. Nutricionalment parlant, el cervell aporta vitamina A, B i C, calci i ferro. Aquesta recepta es pot fer amb cervell de xai però enlloc de bullir-los els posarem en remull amb aigua freda durant 10 minuts.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s