Alvocat farcit de pollastre

Temps: 30min       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
2 alvocats petits o 1 de gran
1/2 petxuga de pollastre
1 ceba de Figueres petita
1 pastanaga
1 patata mitjana
1/2  llimona
2 cullerades de formatge crema
vinagre i oli d’oliva
sal, pebre i julivert

Utensilis: olla, bol

Accions:

1) Posar a bullir la pastanaga i la patata pelades i tallades.
2) Quan els hi falti poc per estar tendres, posar-hi el pollastre.
3) Colem les verdures i les aixafem amb una forquilla. El pollastre el desfilem amb les mans.
4) Tallem la ceba en juliana i la deixem en aigua.
5) Barregem el pollastre i les verdures i li agreguem un raig de vinagre, un d’oli d’oliva, la sal i el pebre.
6) Tallem l’alvocat per la meitat, en treiem el pinyol i el buidem.
7) Agreguem l’alvocat a la barreja anterior i ho barregem tot bé.
8) Li posem dues cullerades de formatge crema i ho barregem. La massa ha de quedar força sòlida.
9) Farcim la pela de l’alvocat amb la barreja.
10) Li posem per damunt la ceba i el julivert.

Palta amb pollastre

cOcUcA eXtra: Podem picar una mica de ceba i l’agreguem a la barreja. El caldo de bullir el podem guardar i aprofitar per fer una sopeta light o un arròs de pollastre o verdures.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s