Bunyols de coliflor

Temps: 1h       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
1 mata de coliflor
1 pastanaga
1/2 carabassó
1 dent d’all
farina
sal, pebre negre i comí
oli

Utensilis: olla, 1 plat fondo, paella, ratllador, turmix

Accions:

1) Posem en una olla, aigua amb sal i bullim la coliflor. Podem posar-li un raig de vinagre per evitar l’olor a coliflor bullida.
2) Ratllem la pastanaga i el carabassó.
3) Piquem l’all.
4) Sofregim la pastanaga, el carabassó i l’all en una paella amb un raig d’oli.
5) Quan la coliflor estigui tova, la treiem de l’aigua.
6) Piquem la coliflor amb el turmix, una mica grosserament.
7) Barregem totes les verdures i deixem que s’arrefredin.
8) Posem en una paella oli per fregir.
9) Fem boletes amb les verdures i les enfarinem.
10) Fregim els bunyols i els posem en un paper de cuina per tal d’absorvir l’excés d’oli.

Bunyols de Col-i-Flor

cOcUcA eXtra: La combinació de verdures pot ser al gust, també li podem posar algun formatge ratllat, com el parmesà. Si la massa ens queda poc compacta, podem posar-li el rovell d’un ou i utiltzar la clara per arrebossar. Una altra manera de menjar la coliflor és al forn amb suc de taronja.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s