Sobres de Verdura

Temps: 1h       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients (verdures al gust)

1 tapa de pasta brisa (tapa per Pascualina)
1 mata de bròcoli
1 pastanaga
1/2 carabassó
1 dent d’all
1 ceba
1 tomata
3 o 4 xampinyons
olives negres
1/2 pit de pollastre
formatge ratllat al gust
sal, pebre negre i orenga (espècies al gust)
oli i mantega

Utensilis: olla, paella, forn

Acciones:

1) Posem en una olla, aigua amb sal i bullim el bròcoli. Podem posar-li un raig de vinagre per evitar l’olor del bròcoli bullit.
2) Tallem totes les verdures, menys la tomata, en juliana.
3) Sofregim la ceba i l’all en una paella amb un raig d’oli.
4) Tallem el pit de pollastre a daus.
5) Quan les verdures estiguin tendres, li afegim el pollastre tallat a daus, el carabassó i la pastanaga.
6) Preescalfem el forn.
7) Quan el bròcoli estigui tou, el treiem de l’aigua i l’escorrem bé.
8) Tallem el bròcoli, els xampinyons i la tomata a capes fines.
9) Treiem el pinyols de les olives negres i les piquem.
10) Afegim la resta de verdures a la paella, les saltegem i le especiem.
11) Posem les verdures al mig de la tapa de pasta brisa.
12) Per damunt de les verdures li agreguem formatge.
13) Tanquem la pasta brisa, fent un sobre.
14) Posem formatge per damunt del sobre.
15) Posem el sobre al forn, en una safata amb mantega, uns 20min, fins que la massa tingui color per fora.

Sobres de Verdura (tancat)Sobres de Verdura

cOcUcA eXtra: podem fer el farcit dels sobres del que més ens agradi o utiltizant les verdures de temporada, per exemple, canviant el brocolí per albergínia i carxofa, si estem a l’estiu. També els podem fer totalment vegetarians, treient el pollastre o podem canviar el pollastre per una llauna de tonyina. La veritat és que el farcit casi que el podriem deixar al gust o al “resto”, és a dir, verdures que tinguem per la nevera o que ens hagin sobrat d’alguna altra recepta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s