Salsa Criolla

Temps: 15min + 2h de repòs       Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 ceba
1 tomata
1 pebrot verd petit
1 pebrot vermell petit
oli d’oliva
vinagre blanc
sal, pebre negre, pebre vermell, ají molido

Utensilis: bol

Acciones:

1) Picar totes les verdures ben petites.
2) En un bol posar-hi les verdures i cubrir-ne la meitat amb vinagre blanc i l’altra meitat amb l’oli d’oliva.
3) Posar-hi les espècies i barrejar bé.
4) Deixar-ho unes 2h a la nevera perquè agafi sabor.
5) Posar per damunt de la carn a la brasa, o sigui, per damunt del asado.

Salsa Criolla

cOcUcA eXtra: la salsa criolla i el chimichurri són les típiques salses per acompanyar als asados. També és posa als choripans, entrepà de chorizo, un estil de botifarra o als vacipans, entrepans de vacio, un tall de carn concret de la vaca.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s