Matambre a la pizza (II)

Aquest pots és el complement de Matambre a la pizza, és a dir, altres versions de “pizzes”, per tant aquí només explicarem la part de “Preparar la pizza”. Per saber com preprar el Matambre, mireu el post anterior.

Matambre a la pizza napolitana a caballo

Ingredients per la pizza
Salsa de tomàquet per a pizzes
1 tomata gran
2 ous
2 dents d’all
150 gr de mozzarella
oregan, sal i pebre vermell

Acciones
1) Tallar la tamata a rodanxes i picar l’all.
2) Ja tenim el matambre a la parrilla amb la salsa i el formatge per damunt i escampat (acción 18 del post Matabre a la Pizza (I))
3) Li posem les rodanxes de tomata per damunt.
4) Li posem per damunt de tot els dos ous, crus, que s’aniran fent a la parrilla.
5) Dos minuts abans de treure-ho, li posarem els alls trinxats per damunt i les espècies.

Matambre Napolitana a caballo

Matambre a la pizza amb pernil dolç

Ingredients per la pizza
Salsa de tomàquet per a pizzes
1 tomata gran
150 gr de pernil dolç
150 gr de mozzarella
oregan i sal

Acciones
1) Ens situem a la acción amb el matambre a la parrilla amb la salsa i el formatge per damunt i escampat (acción 18)
2) Tallem la tomata a rodanxes.
3) Li posem les rodanxes de tomata per damunt.
4) Li posem per damunt de tot el pernil dolç.
5) Per últim, li posem lo verd de la ceba tendra que em utitlitzat per fer la salsa.

Matambre amb pernil

cOcUcA eXtra: com ja vam comentar, les opcions per fer pizza són moltes però a Argentina són una mica clàssics amb els ingredients, la més comú és la napolitana, la de pernil i la de “morrón”, és a dir, posar-li per damunt de la base, pebrot escalibat. L’altra opció és la fugazzetta, que és ceba caramel·litzada, com vam veure al primer post de matambre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s