Empanadilles

Temps: 1h       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
6 tapes de empanadilla
1 ceba
1 gra d’all
1 tomàquet per fer salsa
1 llauna de tonyina
1 ou Pebre negre i vermell, orègan, sucre i sal

Utensilis: paella i forn

Acciones:
1) Picar ben petita la ceba i l’all i posar-los a sofregir a la paella amb un raig d’oli.
2) Presescalfar el forn.
3) Posar a fer l’ou dur en un pot amb aigua entre 12 i 15 minuts.
4) Ratllar el tomàquet, posar-li una mica de sucre i sal i agregar-lo a la paella.
5) Deixar que es vagi espessant la salsa.
6) Obrir la llauna de tonyina i treure-li l’oli.
7)  Quan la salsa hagi reduit a la meitat, posar-hi la tonyina i especiar al gust.
8) Quan estigui la salsa espessa, apagar el forn i deixar refredar, com a mínim a temperatura ambient.
9) Agafar la tapa amb la mà, posar-li una cullerada de la barreja i tancar ajudant-nos amb una forquilla per assegurar que estigui ben tapada i no s’escapi el suc al posar-les al forn.
10) Posar les empanadilles al forn, uns 20 minuts o fins que la massa estigui cuita.

Empanadilles

cOcUcA eXtra: La manera més tradicional de fer empanadilles és fregir-les.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s