Salsa Piri-Piri_Portugal

Temps: 1 nit + 40min       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
3 bitxos vermells o chiles o unes gotes de tabasc
2 alls
1/2 llimó exprimit
julivert, orenga, sal, pebre vermell i oli d’oliva.
1 cullerada de sucre de bicarbonat o llevadura en pols.

Utensilis: turmix

Steps:

1) Posar tots els ingredients al pot del turmix.
2) Tritura-ho a poca potència.
3) Serveix-la per damunt d’un peix o pollastre al forn o a la planxa.

Sala Piripiripiri

cOcUcA eXtra: aquesta salsa és ideal per acompanyar peix o pollastre. Tot i que el piri-piri és un pebrotet d’origen africà molt picant que se’l coneix amb el nom d’ull d’ocell africà, la salsa és d’orgen portuguès.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s