Kima Tikia_Bangladesh

Temps: 30min       Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
250 gr de vedella picada
1 ceba
1 bitxo verd
1 ou
1 tros d’arrel de gingebre
coriadre fresc
1 dent d’all
cúrcuma, comí en pols, coriandre en pols, pebre vermell picant, sal
oli de girasol

Utensilis: paella fonda

Steps:
1) Ratllem l’arrel de gingebre i la ceba i piquem l’all i el coriandre.
2) Batem l’ou.
3) Barregem tots els ingredients.
4) Fem boletes amb les mans i les aixafem, com si fessim mandonguilles planes, que en realitat s’anomenen tikia.
5) Posem oli en una paella i quan estigui ben calent, fregim les tikies. Al treure-les les passarem per paper absorvent.

Kima Tikia

cOcUcA eXtra: la paraula tikia la podriem traduir com croqueta i en tenen de moltes varietats, per exemple amb tonyina, amb patata o amb pollastre.

* Aquesta recepta està treta d’internet ja que encara no hem viatjat al país.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s