Badan Sandekó_Nepal

Temps: 5min     Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
50gr de cacauets salats
1/2 pebrot verd petit
1 ceba petita
1/2 llimona
1/2 tomàquet
1/2 pastanaga
coliandre fresc
bitxo verd picant
pebre i sal

Utensilis: bol

Steps:
1) Picar a daus molt petits totes les verdures.
2) Barrejar al bol la pastanaga, la ceba, el pebrot verd, una mica del bitxo i els cacauets.
3) Condimentar amb pebre i sal.
4) Exprimir la mitja llimona i posar el suc al bol.
5) Afegir el tomàquet picat i tornar a barrejar.

Badan Sandekó

cOcUcA eXtra: Aquesta entrada típica de Nepal s’acostuma a beure amb cervesa. S’ha de menjar al moment per evitar que els cacauets s’estovin massa. També ho podem deixar tot muntat i afegir els cacauets al moment de servir-ho. Hi ha altres receptes que posen massala a la barreja, és a dir, un barreja d’espècies entre les que destaquen el canella en pols, l’alhova, el cardamom, el pebre negre, la nou moscada i el cúrcuma.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s