Pollastre amb mel i mostassa

Temps: 3h min     Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
2 cuixes de pollastre
1 cullerada sopera de mostassa
1 cullerada sopera de mel
1 ceba
caldo de pollastre
vi blanc
sal, pebre i romer

Utensilis: paella

Acciones:
1) Fer una maceració amb mel i mostassa i cobrir les potes de pollastre. Deixar-ho 2h a la nevera.
2) Passades les dues hores, tallar la ceba en quatre parts.
3) Posar a la paella un raig d’oli, la ceba, l’all aixafat i la rama de romer.
4) Afegir-hi un raig de vi blanc i deixar evaporar.
5) Quan ja estigui el vi evaporat, li afegim el caldo, la sal i el pebre, que cobreixi fins a la meitat del pollastre i tapem. Ho deixem coure fins que el pollastre estigui ben cuit. De tant en tant, destapem la paella i si veiem que fa falta, acabem la cocció amb la paella destapada.Pollastre amb mostassa i mel

cOcUcA eXtra: Per acompanyar aquest plat podem fer un arròs blanc bastami, sèmola de cus-cus o unes patates rosti. Si volem innovar una mica podem posar-li a la paella una poma golden tallada en quatre o una pera llimonera. En lloc de vi blanc, li podem posar brandy o conyac. El pollastre ens hem d’assegurar que quedi ben cuit ja que així evitem la salmonel·la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s