Medialunas farcides

Temps: 15 min     Dificultat: Fàcil        Persones: 2

Ingredients:
1 pasta full
1 tall de pernil dolç
1 tall de formatge brie
1 tall de pernil salat
formatge brie

Utensilis: forn

Acciones:
1) Preescalfar el forn.
2) Tallar la pasta brisa en quatre trossos seguin les seves diagonals.
3) Farcir dos triangles amb pernil dolç i formatge i els altres dos amb el pernil salat i el brie.
4) Enroscar cada triangle, anant des d’un costat cap a un vèrtex.
5) Deixant el vèrtex, mirant cap a baix, doblegar les puntes. Mireu la foto que s’enten millor una imatge que mil paraules.

Medialunas farcides

Medialunas farcides (2)

cOcUcA eXtra: Les medialunas són el que nosaltres anomenem croissantets. A Argentina les venen a les pastisseries i són l’acompanyament perfecte pel cafè en llet de l’esmorzar i del berenar. Algunes persones, tallen les medialunas per la meitat i les farceixen de pernil dolç i formatge i les posen al forn, tot i que no es tan habitual com per nosaltres. Aquest versió, inventada, és un farcit 100% ja que et queda enrotllat dins de la mateixa medialuna. Una medialuna de qualitat ha de tenir la part del vèrtex cap a baix i el tancat dels “bracets” ha de ser pel costat del vèrtex; tal com està a la foto. Utilitzant la mateixa idea, podem fer palmeretes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s